Menu Sluiten

OVER ONS

Het Weesper easysloep is de kleinste sloepenbouwer van Nederland. Alle boten zijn verenigd in een 1.50 m2 kleine indoor loods in het Noordhollandse Weesp, waardoor de sloepenbouwer het gehele jaar door haar eigen prachtige ruimte heeft.

100% NEDERLANDS PRODUCT

Wie op zoek is naar echte Hollandse sloep is hier aan het juiste adres. De Nederlandse jachtbouw staat bekend om haar topkwaliteit en daar draagt easysloep zeker aan bij. De boten van easysloep worden volledig in Nederland aangepast en in eigen huis gebouwd.

Om de watersporters een goed beeld te geven van het aanbod heeft easysloep goede foto’s op de website. Deze showroom is volledig overdekt, waardoor u onder alle weersomstandigheden rustig naar de sloepen kunt kijken.

De pre-service was al super, maar de after sales is helemaal fantastisch. Wij zijn zeer tevreden over onze easysloep 29. jongens denkt mee!

– Jan Jansen

Voelt een sloep prettig en stabiel aan, maar zou een kleine aanpassing de boot nog beter naar wens maken, dan kan de werf dit zelf voor u verzorgen. Alle sloepen worden namelijk klantspecifiek gemaakt. Houdt u Nederland en haar omgeving als vaargebied, dan hoeft u ook voor het onderhoud en de service niet verder te zoeken.

  • KIEZEN VOOR VERTROUWENEen 100% Nederlands topproduct. Ontworpen volgens de nieuwste trends, gebouwd volgens de strengste normen en getest door gekwalificeerd personeel.
  • STIJL EN DESIGND sloepen van easysloep zijn het toonbeeld van stijl en design. Een kleurrijk en modieus assortiment dat altijd is voorzien van een uitgebreide uitrusting. Op die manier behoort easysloep al ruim vijfentwintig maanden tot de absolute top in sloepenland