http://www.easysloep.nl/

Sloep huren in Amersfoort - Luxe sloep

Gebruikerswaardering:  / 2

Het comfort is vooral merkbaar aan de stabiliteit, wendbaarheid en stoffering van de sloepen. De luxe en authentieke uitstraling komen tot uitdrukking in de kabelaring, het gebruik van teakhout en RVS op de sloep. Alle sloepen zijn voorzien van een buiskap aan de voorzijde die bescherming kan bieden bij zon, wind of regen.

Lees meer: Sloep huren in Amersfoort - Luxe sloep

Sloep huren in Amersfoort / Baarn - Eemsloep

Gebruikerswaardering:  / 3

Deze sloep, de Seafury 730 Comfort, is van alle gemakken voorzien. De sloep bevat een boegschroef wat het varen voor iedereen makkelijker maakt. Op de sloep is een geavanceerde audio installatie aanwezig die het mogelijk maakt om muziek af te spelen vanaf diverse apparaten, zoals uw eigen iPhone of iPad. Er is plaats voor maximaal 14 personen.

Lees meer: Sloep huren in Amersfoort / Baarn - Eemsloep

Sloep huren in Maarssen - BOEIsloep

Gebruikerswaardering:  / 2

Gebouwd door de gerenommeerde De Breedendam werf, die in het ontwerp ook haar jarenlange ervaring heeft verwerkt, waarbij eveneens de alom gewaardeerde afwerkings kwaliteit duidelijk herkenbaar is in het definitieve exemplaar.

Lees meer: Sloep huren in Maarssen - BOEIsloep

Sloep huren in Utrecht - Sloep

Gebruikerswaardering:  / 1

Sloepjehurenutrecht verhuurt elektrisch aangedreven sloepen, met onze comfortabele en ruime elektrosloepen kun je met gemak en op je gemak zelf de mooie Utrechtse grachten en singels bevaren of verder, bijvoorbeeld de Vecht op of zelfs naar Loosdrecht.

Lees meer: Sloep huren in Utrecht - Sloep

Sloep huren in Vinkeveen - Breedendam

Gebruikerswaardering:  / 1

De Breedendam is met haar mahonie houten interieur met teakhouten dekken is dit de meest luxe sloep binnen onze vloot. Deze karaktervolle sloep is dan ook bij uitstek geschikt voor het ontvangen en rondvaren van zaken relaties. Laat u in stijl rondvaren door de schitterende omgeving en leg aan bij een van de vele restaurants voor een gezellig etentje.

Lees meer: Sloep huren in Vinkeveen - Breedendam

Sloep huren in Vinkeveen - Makma lounge vlet

Gebruikerswaardering:  / 1

Heerlijk loungen en tot rust komen op het water, samen met collega's, vrienden of gewoon met familie. Dat kan met de Makma Lounge Vlet van sloep verhuur vinkeveen. Kies een mooie route en laat u rustig mee kabbelen over het water, terwijl u ondertussen geniet van alle geuren en kleuren om u heen.

Lees meer: Sloep huren in Vinkeveen - Makma lounge vlet

Sloep huren in Vinkeveen - Motorsloep I Sloep 585

Gebruikerswaardering:  / 0
Sloep Vinkeveen - Motorsloep I Sloep 585

Beleef de Vinkeveense plassen met 1 van onze luxe dieselsloepen (I Sloep 585). Deze sloepen bieden ruim plaats aan maximaal 8 personen en worden aangedreven door een 3 cilinder dieselmotor. De boten zijn voorzien van luxe kussens, een buiskap en hydraulisch stuurwiel

Lees meer: Sloep huren in Vinkeveen - Motorsloep I Sloep 585

Sloep huren in Vinkeveen - Watercraft reddingssloep

Gebruikerswaardering:  / 1

De Watercraft reddingssloep is een kleine maar zeer leuke sloep, waarmee je op heel veel mooie plekjes kan komen. Door de helmstok bediening vaart deze ook heel makkelijk

Lees meer: Sloep huren in Vinkeveen - Watercraft reddingssloep

Uw sloep verhuren op easysloep.nl

Gebruikerswaardering:  / 0
uw sloep verhuren?

U wilt uw sloepen beter en vaker verhuren? Dat kan!
Vul hieronder het aanmeldformulier in en wij plaatsen de sloep.

Kosten zijn maar € 50.00 (incl. BTW) per jaar.

Voor bedrijven en particulieren.

Vul het formulier in.

Lees meer: Uw sloep verhuren op easysloep.nl

U bevindt zich hier: Home Sloep huren in Utrecht